top of page

Premi Rosa Florido

Cada any el Casal impulsa el Premi Rosa Florido, dirigit a grups de teatre amateur i escoles de formació teatral de Catalunya, i que busca fomentar la creació literària i teatral i recordar una de les impulsores de l'espai formatiu teatral del Casal (EFIT), la Rosa Florido.

RosaFlorido23_FèlixMiró.JPG

El Premi Rosa Florido compta amb la implicació de la Coordinadora GATAP i la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, i manté el focus en les creacions teatrals pròpies de grups amateurs de teatre i escoles de teatre de Catalunya. Per participar a aquest certamen, cal que les obres s'hagin representat durant el darrer any previ a la data de finalització de la convocatòria.

Les obres de creació pròpia poden ser en català o en castellà, amb una durada mínima de 50 minuts i màxima de 120. No s’admetran adaptacions d’obres publicades o representades anteriorment, (ni d’autors amateurs ni d’autors professionals) que coincideixin amb el text.

 

El premi està dotat amb 500€, amb el compromís afegit que l’obra premiada es representarà al Casal Societat La Principal en el marc del Festival “Escena Penedès”, posant a disposició del grup guanyador els mitjans tècnics d’il·luminació i de so i una dotació econòmica per a despeses de muntatge acreditades i associades a la representació.

Els guanyadors de la 9a edició van ser Portals Escena de Calafell, amb l'obra "Més enllà de l'hostal" que representaran el proper mes d'octubre en el marc del Festival Escena Penedès.

bottom of page