top of page
Casal Teatre 0296.jpg

Joves

Teatre i creació

A partir del joc dramàtic i de la improvisació, assimilarem les normes bàsiques del teatre i ens endinsarem al treball d’escena, personatge i creació. Només necessites moltes ganes d'aprendre, emocionar-te, descobrir i experimentar. 

I com ho farem? De forma divertida, fàcil. La complicitat i connexió de tot el grup i el teu imaginari en seran els guies. Apte pels més vergonyosos!

A partir dels 14 anys

 

Dilluns de 18.30 a 20.15 h, 

amb Marta Casas

Com fer un curtmetratge

Un taller de caràcter pràctic on els participants descobriran totes les etapes artístiques que hi ha darrere la creació d’un curtmetratge. Tothom podrà aprendre a escriure un guió, a dirigir, i a interpretar davant la càmera, amb l’objectiu final de construir una mirada pròpia en els alumnes.

Divendres de gener a maig

De 17.30 a 19.30 h,

amb Adrià Cerezo

Teatre musical

El taller de teatre musical té un recorregut molt complet. Aquest gènere és la suma de totes les disciplines i les àrees escèniques alhora: interpretació, cant, dansa,
música… Mitjançant una proposta lúdica i educativa investigarem les eines i disciplines del teatre musical. Cada jove tindrà un camí únic i irrepetible en el grup, trobant la
manera de créixer i canalitzar la creativitat. Amb un acompanyament i una mirada professional, per gaudir del teatre, el joc de les emocions i de la interpretació.

A partir dels 13 anys

Dimecres de 18 a 20 h,

amb Mario Larrubia

Dilluns de 17.30 a 20.15 h,

amb Virts i Marta Casas

Exposa el TREC sense por

Un curs pensat per les persones que vulgueu adquirir confiança i seguretat amb vosaltres mateixes a l'hora de parlar i/o exposar un treball davant de públic (treball del TREC, oposicions, monòlegs…). 

 

D’una forma lúdica i utilitzant recursos d’entrenament actoral t’ajudarem a reforçar els següents aspectes:

 

-Confiança amb un mateix. Superar vergonya i pànic escènic. 

-Consciència i control del teu cos. 

- Treball de veu. Projecció, dicció i articulació. 

-Habilitats comunicatives. 

-Entrenament i posada en escena del teu objectiu. 

Curs trimestral de setembre a desebre

Dimarts de 18.30 a 20.30 h,

amb Marta Casas

Cant

Classes de cant per a grups reduïts, d'un màxim de 4 persones, per treballar diferents estils personalitzats i adaptats als interessos de cada grup.

Dilluns, sessions de 60 minuts,

amb Maria del Rio

bottom of page